Ett projekt från Arbetsförmedling

Rusta och Matcha 2 är ett projekt där olika leverantörer av jobb- och rekryteringstjänster hjälper arbetssökande att hitta rätt jobb eller utbildning. De arbetar därför aktivt med både arbetsgivaren och arbetstagaren för att kunna rusta anställda för arbetsmarknaden och matcha behovet hos arbetsgivare med rätt arbetssökande. 

Kontakta Arbetsförmedlingen

Fråga om du är berättigad till tjänsten Rusta och Matcha 2.

Arbetsförmedlingen beslutar om stödåtgärd. Meddela dem vårt KA-nummer som du hittar här-( koppling till respektive kontor)

Beslut

Uppstartsmöte

Vi bokar ett uppstartsmöte och gör upp en plan för din karriär.

Ansök med vår hjälp

Jobcom är en leverantör som ingår i projektet Rusta och Matcha. Vi är här för att erbjuda arbetssökanden hjälp som behövs för att hitta ett jobb. Vår styrka är att Jobcom har kontakter och erfarenhet inom många branscher.

Vi har goda kontakter med företag inom restaurang, fastighetsbolag, lokalvård, industri, kundtjänst och liknande och hjälper dig att komma närmare ett arbete.

Vill du utnyttja våra tjänster och få stöd med att hitta ett jobb, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med allt från CV, personliga brev och förbereda en jobbintervju till att hitta arbetsgivare och/eller utbildning.

För företag

Rusta och Matcha 2 gynnar både företag och arbetssökande

I och med vårt deltagande i projektet Rusta och Matcha 2 jobbar vi individuellt med deltagare för att hitta rätt jobb för den arbetssökande. Det innebär att vi strävar efter att få fram den mest lämpade kandidaten till företagen vi samarbetar med.

Vi följer med under hela processen från att företaget bestämmer sig för att anställa till att deltagaren är uppstartad och eventuellt anställningsstöd klart. Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om hur processen fungerar.

Jobcom för dig

Hos oss får både arbetsgivare och arbetstagare den hjälp de behöver.