Bemanning

Vi erbjuder en bemanningslösning där vi skickar en eller flera konsulter för att utföra arbete inom er organisation men där vi är ansvariga för löneutbetalningar, etc.

Efter 6 -12 månader finns det möjlighet för er att ta över de personer ni vill utan någon extra kostnad. Kostnaden för denna tjänst är baserad på konsultens lön men även andra tillvalstjänster, om ni t.ex. vill att en annan konsult hoppar in vid sjukdomsfall och liknande.

Med våra konsulter får du kompetens, erfarenhet och driv utan att behöva att riskera att binda upp dig i en lång anställning. För att bygga rätt team som tar ditt företag till nya höjder krävs det rätt byggstenar och tack vare våra skräddarsydda lösningar har vi garanterat något som passar din nya satsning. Oavsett om det är ett kort uppdrag där det viktigaste är att få fötter på golvet inom timmar eller att hitta precis rätt kandidat till ett team som redan är riktigt sammansvetsat kommer vi att kunna leverera det du behöver.

Kontakta oss 

 

Vi bokar in  ett möte ihop för att kartlägga era behov.

Vi tar fram kandidater som kan passa er för korta eller långa bemmaningslösningar

Kom i kontakt med kandidater

Uppföljning

Vi kommer ut regelbundet för att följa upp hur det fungerar under hela processen.

 

Söker du arbete eller är du nyfiken på vad vi har att erbjuda? Du kanske studerar och vill jobba extra vid sidan om studierna? Kanske är du sugen på en ny spännande utmaning? Oavsett orsak till att du besöker vår sida är vi nyfikna på dig och dina kunskaper. 

 

Vi bemannar och ombesörjer personalrekryteringar åt företag i Östergötland med omnejd.

Låt oss bygga vidare tillsammans! Välkommen!

. KONTAKTA OSS

.

Vill du utnyttja våra tjänster och få stöd med att hitta ett jobb, tveka inte att kontakta oss. Vi hjälper dig med allt från CV, personliga brev och förbereda en jobbintervju till att hitta arbetsgivare.

För företag

Befinner ni er i en fas av växtvärk eller är den tillfälliga orderstocken för tung att bära med ordinarie personal?

Befinner ni er i en fas av växtvärk eller är den tillfälliga orderstocken för tung att bära med ordinarie personal?
Behöver ni tillföra extra kompetens och samtidigt stötta den befintliga personalen? Har ni långsiktiga planer på att växa med personalstyrkan men vågar inte anställa i egen regi?  - Ni har hittat rätt! 

Personal är den största tillgången oavsett organisation. För att organisationen ska fortsätta i positiv anda behövs påfyllning av goda tillgångar. I goda tider med en växande orderstock och i sämre tider med osäkerhet är vi er trygghet. Vi bemannar och ombesörjer personalrekryteringar i Östergötland med omnejd.
Att hyra in personal har fler goda effekter. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte så berättar vi mer.
 
Vi arbetar tillsammans med människor som bidrar till mervärde!

Jobcom för dig

Hos oss får både arbetsgivare och arbetstagare den hjälp de behöver.