Söker du personal?

Låt Jobcom hjälpa dig att hitta rätt person till rätt tjänst

Om du söker personal hör av dig till oss. Vi erbjuder hjälp genom hela rekryteringsprocessen med allt från att hitta rätt kandidat och ansökan om anställningsstöd till en helt kostnadsfri hjälp. För oss är det viktigt att våra kunder är nöjda och genom att hitta rätt person till rätt tjänst, dessutom med rätt stöd i processen, skapar vi långsiktiga samarbeten.

Anställning med bidrag

Som arbetsgivare kan du ansöka om anställningsbidrag. Här kan du läsa mer om vad som gäller och hur vi kan hjälpa dig.

Bemanning

Hyr in personal genom oss! Vill ni slippa ansvaret med anställd personal och vill ha hjälp med lösningar kan vi hjälpa er med det.

Platsbesök

När du kontaktat oss för rekrytering kommer vi ut till arbetsplatsen för att bättre förstå behoven och helheten hos dig som arbetsgivare.

Söker lämplig kandidat

Vi jobbar individuellt med deltagare för att få fram den mest lämpade kandidaten för den tjänst du behöver tillsätta.

Stöd hela vägen

Vi följer sedan med under hela processen från det att du som arbetsgivare bestämmer dig för att anställa till att deltagaren är uppstartad och eventuellt anställningsstöd klart om du anställer istället för att hyra in lösningen.

Kostnadsfri uppföljning

För oss är kundnöjdhet det viktigaste. Det innebär att vårt arbete inte är slut i och med att du har anställt en av deltagarna. Vi följer givetvis upp hur det går helt kostnadsfritt.Vid bemanning förljer vi upp löpande.

Jobcom för dig

Hos oss får både arbetsgivare och arbetstagare den hjälp de behöver.